fbpx

Unkarilaisen terveysmudan hyödyt – Mud Puddle

Riikka Marjamäki

Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla 8 vuoden ammattitaidolla.

Julkaistu 30.4.2019

Osallistuin viime sunnuntaina seminaariin, jonka puhujana oli Alexandria Professionalin perustaja ja toimitusjohtaja Lina Kennedy. Alexandria Professional on yhdysvaltalainen, sokerointituotteita valmistava yritys, jonka tuotteita käytän vartalosokeroinneissa. Sokerointisokereiden lisäksi samaan tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima ihonhoitotuotteita, jotka tukevat sokeroidun ihon hyvinvointia. Toki tuotteet sopivat myös muille kuin sokeroidulle iholle. Osa tuotteista oli minulle ennestään tuttuja, osa ei. Uusi, mielenkiintoinen tuttavuus on Mud Puddle, jonka käyttökohteista saimme paljon vinkkejä seminaarin aikana.

 

Mitä on Mud Puddle?

 

Mud Puddle on valmistettu unkarilaisesta mudasta, jota käytetään yleisesti mutahoitoihin unkarilaisissa terveyskylpylöissä. Mudalla on useita terveysvaikutuksia. Sitä käytetään muun muassa kivunlievitykseen, niveltulehduksiin ja venähdyksiin. Muta on tehokas myös selluliittihoidoissa.

Mud Puddlen pääraaka-aine on piidioksidi, jolla on suuri rooli kollageenin muodostumisessa. Siksi muta on erittäin hyvä anti-aging-tuote. Mutaa voi käyttää myös monella muulla tavalla hyödyksi ihonhoidossa. Kasvonaamiona se imee ihon epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja sekä hillitsee tulehdusta. Näin ollen se sopii hyvin akneiholle.

Mudalla on taipumus imeä itseensä ihon lämpöä, jolloin se edistää tehokkaasti myös auringonpolttaman ihon paranemista. Samasta syystä sitä voi käyttää ihon palauttamiseen sokeroinnin jälkeen. Muta tukee sokeroidun ihon hyvinvointia myös ihonkuorinnan ja sisäänkasvaneiden karvojen poistamisen myötä. Mutaa käytetään lisäksi psoriasiksen ja ihottumien hoitoon.

 

 

Mud Puddlen käyttötavat

 

Yksinkertaisin tapa käyttää Mud Puddle -mutaa kotona on kasvonaamio, jonka saat sekoittamalla muutaman tipan vettä 1 teelusikalliseen mutaa. Levitä naamio kasvoille sormenpäillä pyöritellen välttäen silmien ja suun seutua. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia, kunnes naamio on kuivunut. Tämän jälkeen voit aktivoida naamion uudelleen kostuttamalla ja hieromalla sitä ennen lopullista poistamista. Voit myös laittaa kasvoille märän kompressin ja antaa naamion kostua, minkä jälkeen voit pyyhkiä naamion varovasti pois. Poista naamio aina runsaalla haalealla vedellä.

Kokovartalonaamion voit tehdä samalla periaatteella. Sekoita tarvittava määrä Mud Puddlea ja levitä vartalolle. Kietoudu lämpimään peitteeseen noin 20 minuutiksi. Poista muta märällä pyyhkeellä suihkussa.

Mutakylvyn saat täyttämällä ammeen lämpimällä vedellä ja kaatamalla sekaan 2 kuppia mutaa. Kylve noin 20-30 minuuttia. Suihkuta tämän jälkeen iho puhtaaksi.

Mud Puddlea voi sekoittaa muiden Alexandria Professional -tuotteiden kanssa suhteessa 1:1. Sekoittamalla mutaa Essential Tonic -hoitosuihkeen kanssa, saadaan tehokkaampi koostumus, kun halutaan vähentää ihon punoitusta ja rauhoittaa histamiinireaktiota. Yhdistelmä sopii erittäin hyvin myös akneihon hoitoon. Restore-voiteen kanssa Mud Puddlesta puolestaan saadaan entistä kosteuttavampi kasvonaamio.

Kysy lisää Mud Puddlesta ja Alexandria Professionalin muista tuotteista, vastaan mielelläni.

 

 

kosmetologisi

Riikka Marjamäki

 

 

Lue Myös Nämä …

Kauneuspalvelut Riikka M uudistuu

Kauneuspalvelut Riikka M uudistuu

Kauneuspalvelut Riikka M on muuttamassa ensi viikolla uusiin tiloihin, kuten olet saattanut jo somesta lukea. Matka vanhan ja uuden tilan välillä ei ole pitkä, mutta uusi liiketila palvelee yritykseni tarpeita nykyistä paremmin. Uusien tilojen lisäksi on luvassa myös...

lue lisää
Byas Face Lifter – modernia ihonhoitoa kotona

Byas Face Lifter – modernia ihonhoitoa kotona

Olen perinteisten ja luonnollisten arvojen kannattaja, myös ihonhoidossa. Erilaiset ihon puhdistukset ja kuorinnat sekä naamiot tai mekaaninen ihon epäpuhtauksien poistaminen ovat edelleen toimivia ja tehokkaita tapoja ihonhoidossa. Kuitenkin esimerkiksi perinteinen...

lue lisää

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry Ajanvaraukseen

TILAA UUTISKIRJE

Liity mukaan uutiskirjeen tilaajaksi niin saat uusimmat ajankohtaiset tiedot kätevästi sähköpostiin.

Kiitos - tilaus onnistui!

Pin It on Pinterest

Share This