fbpx

Tuotteet

Teen kasvo- ja vartalohoidot pääasiassa italialaisella Lakshmi-luonnonkosmetiikkasarjalla. Lakshmi pohjautuu ayurvediseen filosofiaan, joka tarkastelee ihmistä kokonaisvaltaisena olentona. Ayurvedinen kauneudenhoito pyrkiikin etsimään keinoja, jolla ihmisen fyysinen keho, mieli ja sielu saadaan tasapainoon. Ulkoinen kauneus riippuu siis myös sisäisistä tekijöistä.

Lakshmi-sarjasta löytyy laaja valikoima tuotteita eri ihotyypeille ja ihon ongelmiin. Kasvoille on muun muassa Antiage-hoitolinja ikääntyvän ihon tarpeisiin, Netra-tuotteet silmänympärysihon hoitoon ja Iris-hoitolinja erittäin herkän ihon hoitoon. Jalkojen ja vartalon hoitoon löytyy myös omat tuotteensa.

Seuraavassa Lakshmin kolme ainutlaatuista ayurvedista perushoitolinjaa jokaiselle kehotyypille eli doshalle: vata, pitta ja kapha. Voit selvittää oman kehotyyppisi kehotyyppianalyysillä. Hoitolinjoista löytyy myös erikoistuotteet: kuorinta, naamiot, seerumit sekä vuodenaikojen vaihteen tehokuuriin käytettävät ampullit. Tuotteet sisältävät arvokkaita jalokiviä, joilla jokaisella on ayurvedassa oma, tärkeä tehtävänsä.

Pääset tutustumaan tuotteisiin tällä sivulla ja voit ostaa / tilata tuotteita vieraillessasi kauneushoitolassani Tampereella. Voit varata aikasi kätevästi nettiajanvarauksestamme.

Lakshmi Vata-Pitta-Kapha -Kasvohoito

Kauneuspalvelut Riikka M

Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla 8 vuoden ammattitaidolla. Monipuolisista palveluista löytyvät kasvohoidot, jalkahoidot, sokerointi ja vartalohoidot. Ajanvaraus toimii Phorestin kautta. Muista myös lahjakortit. Kauneushoitoja on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Kosmetologi Riikka Marjamäki

Yhteystiedot

Kauneuspalvelut Riikka M

Aleksis Kiven katu 13

33200 Tampere

+358406575020

info@riikkam.com

Copyright © 2021 Kauneuspalvelut Riikka M. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI