fbpx

Tuotteet

Kauneuspalvelut Riikka M
HinnastoAjanvaraus

Teen kasvo- ja vartalohoidot pääasiassa italialaisella Lakshmi-luonnonkosmetiikkasarjalla. Lakshmi pohjautuu ayurvediseen filosofiaan, joka tarkastelee ihmistä kokonaisvaltaisena olentona. Ayurvedinen kauneudenhoito pyrkiikin etsimään keinoja, jolla ihmisen fyysinen keho, mieli ja sielu saadaan tasapainoon. Ulkoinen kauneus riippuu siis myös sisäisistä tekijöistä.

Lakshmi-sarjasta löytyy laaja valikoima tuotteita eri ihotyypeille ja ihon ongelmiin. Kasvoille on muun muassa Antiage-hoitolinja ikääntyvän ihon tarpeisiin, Netra-tuotteet silmänympärysihon hoitoon ja Iris-hoitolinja erittäin herkän ihon hoitoon. Jalkojen ja vartalon hoitoon löytyy myös omat tuotteensa.

Seuraavassa Lakshmin kolme ainutlaatuista ayurvedista perushoitolinjaa jokaiselle kehotyypille eli doshalle: vata, pitta ja kapha. Voit selvittää oman kehotyyppisi kehotyyppianalyysillä. Hoitolinjoista löytyy myös erikoistuotteet: kuorinta, naamiot, seerumit sekä vuodenaikojen vaihteen tehokuuriin käytettävät ampullit. Tuotteet sisältävät arvokkaita jalokiviä, joilla jokaisella on ayurvedassa oma, tärkeä tehtävänsä.

Pääset tutustumaan tuotteisiin tällä sivulla ja voit ostaa / tilata tuotteita vieraillessasi kauneushoitolassani Tampereella. Voit varata aikasi kätevästi nettiajanvarauksestamme.

Vata – kuivalle ja elinvoimattomalle iholle

Sisältää malakiittia, smeraldia ja korallia.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Pitta – herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle

Sisältää hematiittia, topaasia ja timanttia.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Kapha – rasvaiselle ja sekaiholle

Sisältää zinciteä, rubiinia ja opaalia.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Gemstone-Kasvohoito

TILAA UUTISKIRJE

Liity mukaan uutiskirjeen tilaajaksi niin saat uusimmat ajankohtaiset tiedot kätevästi sähköpostiin.

Kiitos - tilaus onnistui!

Pin It on Pinterest

Share This