fbpx

Sokerointi

Kauneuspalvelut Riikka M
HinnastoAjanvaraus

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen sekä täysin luonnonmukainen karvanpoistomenetelmä. Käyttämämme sokeritahna, Alexandria Professional, sisältää vain vettä, sokeria, sitruunamehua ja arabikumia. Se on täysin vegaaninen tuote, ja niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sen missään kehitys- tai valmistusvaiheessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Sokeroinnin hyödyt

 • Sokerointi on paljon enemmän kuin pelkkä karvanpoisto. Sillä saadaan poistettua karvan lisäksi myös kuollut ihosolukko, jolloin ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi toimii myös ihon puhdistajana, joka poistaa iholta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit.
  Sokeritahnaa ei tarvitse kuumentaa vaan sitä käytetään ihonlämpöisenä, jolloin se on turvallinen kaikille ihoalueille. Sokeri on vesiliukoista, joten se ei tartu eläviin ihosoluihin, jotka ovat kosteita. Tämä tekee sokeroinnista niin hellävaraisen, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä. Täten pystytään poistamaan lyhyimmätkin karvat.
 • Sokerointi ei katko karvoja, sillä karva poistetaan tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan. Sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi ja samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnilla pystytään poistamaan jopa 1 millimetrin mittaista karvaa. Ensimmäisellä sokerointikerralla kuitenkin suosittelemme karvan pituudeksi vähintään 4 millimetriä.
 • Useiden sokerointikäsittelyiden myötä karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu hennommaksi ja karvankasvu hidastuu. Koska sokerilla voidaan poistaa lyhimmätkin karvat, saadaan karvat poistettua jo varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Tuloksena siis yhä pidempään karvaton sekä pehmeämpi iho!
}

Ennen sokerointia

 • Vältä ihon kuorimista sokerointia edeltävänä sekä sokerointipäivänä.
 • Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa sokerointiin tai edellisestä sokerointikerrasta on jo aikaa, ja olet käyttänyt välillä muita karvanpoistomenetelmiä, karvan tulee olla vähintään.
  4 millimetriä pitkää. Säännöllisesti sokeroinnissa käyvällä karvan pituudeksi riittää 2 millimetriä
 • Mikäli mahdollista, vältä levittämästä kosteusvoidetta ja/tai deodoranttia sokeroitavalle alueelle samana päivänä ennen sokerointia. Tämä saattaa vaikeuttaa toimenpidettä.
}

Sokeroinnin jälkeen

 • Vältä saunomista ja kovaa hikoilua aiheuttavaa liikuntaa noin 12 tuntia sokeroinnin jälkeen.
 • Vältä aurinkoa/solariumia karvanpoistoalueella noin vuorokausi hoidon jälkeen ja muista suojata ihosi hyvin auringolta myös tämän jälkeen.
 • Vältä deodorantin käyttöä 12 tunnin ajan kainalosokeroinnin jälkeen.
 • Vältä tukkivien meikkivoiteiden käyttöä 12 tunnin ajan kasvosokeroinnin jälkeen.
 • Vältä ihon kuorimista 3 päivän ajan sokeroinnin jälkeen. Sen jälkeen ihoa kannattaa kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti muutamia kertoja viikossa sisäänkasvaneiden karvojen ehkäisemiseksi.
r

Sokerointia ei voi tehdä

 • Mikäli sinulla on Roaccutan-isotretioniini-lääkitys (A-vitamiinin johdannaiset)
 • Mikäli olet polttanut ihosi auringossa. Voit tulla sokerointiin, kun ihosi on täysin parantunut
 • Mikäli ihosi on rikki ja/tai tulehtunut, siinä on isoja mustelmia tai isoja, kipeytyneitä suonikohjuja

Sisäänkasvaneet karvat

 • Joidenkin iho ärsyyntyy herkemmin kuin toisten karvanpoistotavasta riippumatta. Iholle saattaa karvanpoiston jälkeen nousta sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppylöitä ja punoitusta. Karvat eivät pääse nousemaan ylös vaan tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään. Tällöin iho reagoi ja ongelmakohtaan saattaa syntyä aristavia ja kutisevia näppylöitä. Oireen lääketieteellinen termi on Pseudo Folliculitis Barbae – PFB.
 • Kuiva iho on alttiimpi sisäänkasvaneille karvoille, sillä kuolleet ihosolut tukkivat herkästi karvatupen suun ja estävät uuden karvan pääsyn ulos. Tästä syystä ihon kuorinta ja kosteuttaminen kannattaa tehdä säännöllisti muutamia kertoja viikossa. Ihon voi kuoria kuivilla pesuhanskoilla suihkun yhteydessä 2-5 kertaa viikossa. Bikinialueella hanskojen käyttö ei välttämättä riitä eliminoimaan sisäänkasvaneita karvoja. Tällöin voi ottaa avuksi esimerkiksi Alexandria Professionalin pfb vanish- tai pfb vanish ULTRA roll-on seerumi. Nämä ja muita hoitotuotteita sokeroidulle iholle on saatavana hoitolastamme.

Usein Kysytyt Kysymykset

Sattuuko sokerointi?

Kivun tunteminen on yksilöllistä, toiset reagoivat enemmän kuin toiset. Useimmiten kuitenkin asiakkailta kuulee ensimmäisen sokerointikerran jälkeen palautteen, ettei se tuntunutkaan niin pahalta kuin mitä asiakas oli etukäteen kuvitellut. Brassi- ja kainalosokerointi ovat yleensä sokerointialueina arimmat. Kivun kokeminen vähenee säännöllisen sokeroinnin myötä, kun myös karvan laatu heikkenee ja –kasvu hidastuu.

Voiko tatuointien päältä sokeroida?

Kyllä voi. Tatuoinnit vain kirkastuvat, kun niiden päältä poistetaan kuollut ihosolukko. Tatuointien päältä iho käsitellään kuitenkin maltillisemmin, sillä liiallinen ihon kuoriminen saattaa vaikuttaa tatuoinnin värien pysyvyyteen.

Minulla on kuukautiset. Voinko tulla brasilialaiseen sokerointiin?

Kyllä voit. Tällöin on kuitenkin hyvä käyttää joko kuukuppia tai tamponia. Muistathan myös mainita kuukautisista sokeroijalle, jotta hän osaa varoa mahdollisen tamponin narua.

Olen raskaana. Voinko tulla sokerointiin?

Kyllä voit. Sokeroinnista ei ole sikiölle mitään haittaa. Raskauden edetessä mukautamme sokerointiasennot asiakkaalle sopiviksi. Monet raskaana olevat naiset haluavat myös siistiytyä intiimialueen karvoista juuri ennen synnytystä.

Haluaisin kokeilla brasilialaista sokerointia, mutta minua mietityttää paljastaa intiimialuettani vieraan ihmisen edessä.

Tämä asia mietityttää varmasti meitä kaikkia, vaikka ihokarvojen poisto, myös intiimialueelta, on tänä päivänä täysin luonnollinen asia, jota ei tarvitse hävetä. Me kaikki olemme erilaisia ja näytämme erilaisilta. Meillä sokeroijalla on usean vuoden kokemus sokeroinneista, joten sokerointitilanne on hänelle siinä mielessä rutiininomainen. Ammattilainen ohjaa sinua koko sokerointitapahtuman ajan, ja voit huoletta kysellä ja kommentoida tuntemuksiasi. Kokeneen tekijän kanssa sinulla ei ole mitään hätää. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan!

Kuinka usein minun kannattaa käydä sokeroinnissa?

Löydämme sinulle sopivan sokerointivälin muutaman ensimmäisen sokerointikerran aikana. Jos haluat tuloksia mahdollisimman pian, suosittelemme aluksi lyhyttä käyntiväliä, korkeintaan 3-4 viikkoa. Yleisin käyntiväli sokeroinnissa on 3-5 viikkoa.

Katso Sokeroinnin Hinnat

TILAA UUTISKIRJE

Liity mukaan uutiskirjeen tilaajaksi niin saat uusimmat ajankohtaiset tiedot kätevästi sähköpostiin.

Kiitos - tilaus onnistui!

Pin It on Pinterest

Share This