fbpx

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen sekä täysin luonnonmukainen karvanpoistomenetelmä.

Usein kysytyt kysymykset sokeroinnista

Kivun tunteminen on yksilöllistä, toiset reagoivat enemmän kuin toiset. Useimmiten kuitenkin asiakkailta kuulee ensimmäisen sokerointikerran jälkeen palautteen, ettei se tuntunutkaan niin pahalta kuin mitä asiakas oli etukäteen kuvitellut. Brassi- ja kainalosokerointi ovat yleensä sokerointialueina arimmat. Kivun kokeminen vähenee säännöllisen sokeroinnin myötä, kun myös karvan laatu heikkenee ja –kasvu hidastuu.
Kyllä voi. Tatuoinnit vain kirkastuvat, kun niiden päältä poistetaan kuollut ihosolukko. Tatuointien päältä iho käsitellään kuitenkin maltillisemmin, sillä liiallinen ihon kuoriminen saattaa vaikuttaa tatuoinnin värien pysyvyyteen.
Kyllä voit. Sokeroinnista ei ole sikiölle mitään haittaa. Raskauden edetessä mukautamme sokerointiasennot asiakkaalle sopiviksi. Monet raskaana olevat naiset haluavat myös siistiytyä intiimialueen karvoista juuri ennen synnytystä.
Tämä asia mietityttää varmasti meitä kaikkia, vaikka ihokarvojen poisto, myös intiimialueelta, on tänä päivänä täysin luonnollinen asia, jota ei tarvitse hävetä. Me kaikki olemme erilaisia ja näytämme erilaisilta. Meillä sokeroijalla on usean vuoden kokemus sokeroinneista, joten sokerointitilanne on hänelle siinä mielessä rutiininomainen. Ammattilainen ohjaa sinua koko sokerointitapahtuman ajan, ja voit huoletta kysellä ja kommentoida tuntemuksiasi. Kokeneen tekijän kanssa sinulla ei ole mitään hätää. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan!
Löydämme sinulle sopivan sokerointivälin muutaman ensimmäisen sokerointikerran aikana. Jos haluat tuloksia mahdollisimman pian, suosittelemme aluksi lyhyttä käyntiväliä, korkeintaan 3-4 viikkoa. Yleisin käyntiväli sokeroinnissa on 3-5 viikkoa.

Asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua

Kauneuspalvelut Riikka M

Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla 8 vuoden ammattitaidolla. Monipuolisista palveluista löytyvät kasvohoidot, jalkahoidot, sokerointi ja vartalohoidot. Ajanvaraus toimii Phorestin kautta. Muista myös lahjakortit. Kauneushoitoja on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Kosmetologi Riikka Marjamäki

Yhteystiedot

Kauneuspalvelut Riikka M

Aleksis Kiven katu 13

33200 Tampere

+358406575020

info@riikkam.com

Copyright © 2021 Kauneuspalvelut Riikka M. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI