fbpx

Jalkahoidot

Kauneuspalvelut Riikka M
HinnastoAjanvaraus
Klassinen Jalkahoito

Sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, tarvittaessa kynsien ohentamisen, kovettumien ja känsien poistamisen sekä hieronnan. Kynnet myös lakataan asiakkaan niin toivoessa.

Pada Spa Jalkahoito

Pada Spa -jalkahoito on terapeuttinen, ayurvedaan pohjautuva hoito. Hoito toteutetaan Lakshmin laadukkailla, luonnonkosmeettisilla tuotteilla. Tuotteet valitaan oman kehotyypin ja jalan ongelmien mukaan. Itämaisen lääketieteen mukaan jalat ovat energiamme lähde, ja kaikki sisäelinten heijastuspisteet löytyvät jaloista. Tämän vuoksi jaloista on pidettävä hyvää huolta. Pada Spa -jalkahoidon tuloksena on pitkävaikutteinen hyvänolontunne, joka virkistää väsyneet jalat. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, jalkojen hieronnan, marma-pisteiden käsittelyn sekä naamion ja loppuvoiteen. Tähän erikseen räätälöityyn versioomme kuuluu myös hoidollinen osuus eli kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, tarvittaessa kynsien ohentaminen sekä kovettumien ja känsien poistaminen. Lisäksi kynnet lakataan mikäli asiakas niin toivoo.

Varpaankynsien Leikkaus

Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen, tarvittaessa kynsien ohentamisen ja loppuvoiteen.

Ralac-Kestolakkaus Varpaankynsiin

Ralac-kestolakkaus tehdään luonnonkynnen päälle. Lakkauksen kesto varpaankynsissä jopa 2 kuukautta. Koristelut lisämaksusta. Hinta sisältää myös vanhojen lakkausten poiston.

Katso Jalkahoitojen Hinnat

TILAA UUTISKIRJE

Liity mukaan uutiskirjeen tilaajaksi niin saat uusimmat ajankohtaiset tiedot kätevästi sähköpostiin.

Kiitos - tilaus onnistui!

Pin It on Pinterest

Share This