fbpx
Sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, tarvittaessa kynsien ohentamisen, kovettumien ja känsien poistamisen sekä rasvaushieronnan. Ei sisällä kynsien lakkausta.
Perusteellinen jalkahoito. Sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, tarvittaessa kynsien ohentamisen, kovettumien ja känsien poistamisen sekä hieronnan. Kynnet myös lakataan asiakkaan niin toivoessa.
Pada Spa -jalkahoito on terapeuttinen, ayurvedaan pohjautuva hoito. Hoito toteutetaan Lakshmin laadukkailla, luonnonkosmeettisilla tuotteilla. Tuotteet valitaan oman kehotyypin ja jalan ongelmien mukaan.
Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen, tarvittaessa kynsien ohentamisen ja loppuvoiteen.
Ralac-kestolakkaus tehdään luonnonkynnen päälle. Lakkauksen kesto varpaankynsissä jopa 2 kuukautta. Jalkahoitojen yhteydessä 39 €.

Asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua

Kauneuspalvelut Riikka M

Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla 8 vuoden ammattitaidolla. Monipuolisista palveluista löytyvät kasvohoidot, jalkahoidot, sokerointi ja vartalohoidot. Ajanvaraus toimii Phorestin kautta. Muista myös lahjakortit. Kauneushoitoja on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Kosmetologi Riikka Marjamäki

Yhteystiedot

Kauneuspalvelut Riikka M

Aleksis Kiven katu 13

33200 Tampere

+358406575020

info@riikkam.com

Copyright © 2021 Kauneuspalvelut Riikka M. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI