Voiko tatuointien päältä sokeroida?

Kyllä voi. Tatuoinnit vain kirkastuvat, kun niiden päältä poistetaan kuollut ihosolukko. Tatuointien päältä iho käsitellään kuitenkin maltillisemmin, sillä liiallinen ihon kuoriminen saattaa vaikuttaa tatuoinnin värien pysyvyyteen.

Sattuuko sokerointi?

Kivun tunteminen on yksilöllistä, toiset reagoivat enemmän kuin toiset. Useimmiten kuitenkin asiakkailta kuulee ensimmäisen sokerointikerran jälkeen palautteen, ettei se tuntunutkaan niin pahalta kuin mitä asiakas oli etukäteen kuvitellut. Brassi- ja kainalosokerointi ovat yleensä sokerointialueina arimmat. Kivun kokeminen vähenee säännöllisen sokeroinnin myötä, kun myös karvan laatu heikkenee ja –kasvu hidastuu.

Olen raskaana – voinko tulla sokerointiin?

Kyllä voit. Sokeroinnista ei ole sikiölle mitään haittaa. Raskauden edetessä mukautamme sokerointiasennot asiakkaalle sopiviksi. Monet raskaana olevat naiset haluavat myös siistiytyä intiimialueen karvoista juuri ennen synnytystä.

Kuinka usein minun kannattaa käydä sokeroinnissa?

Löydämme sinulle sopivan sokerointivälin muutaman ensimmäisen sokerointikerran aikana. Jos haluat tuloksia mahdollisimman pian, suosittelemme aluksi lyhyttä käyntiväliä, korkeintaan 3-4 viikkoa. Yleisin käyntiväli sokeroinnissa on 3-5 viikkoa.

Haluaisin kokeilla brasilialaista sokerointia, mutta minua mietityttää paljastaa intiimialuettani vieraan ihmisen edessä

Tämä asia mietityttää varmasti meitä kaikkia, vaikka ihokarvojen poisto, myös intiimialueelta, on tänä päivänä täysin luonnollinen asia, jota ei tarvitse hävetä. Me kaikki olemme erilaisia ja näytämme erilaisilta. Meillä sokeroijalla on usean vuoden kokemus sokeroinneista, joten sokerointitilanne on hänelle siinä mielessä rutiininomainen. Ammattilainen ohjaa sinua koko sokerointitapahtuman ajan, ja voit huoletta kysellä ja kommentoida tuntemuksiasi. Kokeneen tekijän kanssa sinulla ei ole mitään hätää. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan!