Koe ayurvedisen kasvohoidon rentouttava vaikutus – Lakshmi Gemstone

Lakshmi on italialainen 100 % luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan kosmetiikka- ja make-up -tuotteilla on ICEA:n (www.icea.info) sertifikaatti. Sertifikaatti on merkki siitä, että Lakshmi täyttää luonnonkosmetiikkavalmistajille määrätyt kriteerit. Lakshmin kauneusfilosofia perustuu ayurvedaan, joka on 5000 vuotta vanha intialainen terveydenhoitojärjestelmä. Ayurvedinen oppi määrittelee yksilöt ja ominaisuudet kolmen doshan eli kehotyypin (Vata, Pitta, Kapha) mukaan. Lakshmi Gemstone -kasvohoito toteutetaan asiakkaan oman kehotyypin mukaisilla tuotteilla.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä testaamaan Lakshmi Gemstone -kasvohoitoa. Kuvailen seuraavassa kehotyyppien tärkeimmät piirteet sekä Lakshmi Gemstone -kasvohoidon vaiheet. Lue blogikirjoitus kokonaisuudessaan loppuun saakka. Mikäli koet, että voisit olla sopiva henkilö kokeilemaan Gemstone-kasvohoitoa, ilmoita itsestäsi ohjeen mukaan. Valitsen yhden testihenkilön jokaisesta doshasta eli yhden Vatan, yhden Pittan ja yhden Kaphan.

Lakshmin kauneusfilosofia

Lakshmin kauneusfilosofia pohjautuu ayurvediseen ajattelutapaan. Ayurvedan mukaan yksilö on kokonaisuus ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Sairaudet johtuvat ayurvedan mukaan enimmäkseen epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Täydellinen terveys saavutetaan kehon, mielen ja tietoisuuden tasapainolla.

Ulkoinen kauneus riippuu myös sisäisestä hyvinvoinnista ja tasapainosta. Doshien eli kehotyyppien tasapainottamisella on suuri rooli täydellisen terveyden tavoittelussa. Ihminen on terve, kun kaikki kolme doshaa ovat tasapainossa. Lakshmi ei hoida vain ihon pintaa vaan tarjoaa hoitomenetelmiä ja tuotteita myös kehotyyppien saamiseksi tasapainoon.

Vata-ihmiset ovat yleensä kevytrakenteisia ja nopeita liikkeissään. Iho on kuiva ja usein heitä vaivaa kylmät kädet ja jalat. Tasapainoinen Vata on innostunut ja aikaansaava, kun taas epätasapainoinen Vata on hermostunut, pelokas ja ahdistunut.

Pitta-ihmiset puolestaan ovat keskikokoisia ja usein hyviä johtajia. Heillä on terävä äly ja he rakastavat ongelmien ratkaisemista. Pitta-ihmiset hikoilevat paljon, iho on herkkä ja punoittava. Pitta-ihmisen ihossa on usein pisamia, kauneusmerkkejä tai luomia. Tasapainoinen Pitta on päättäväinen ja johdonmukainen. Epätasapainoinen Pitta aiheuttaa tulisia tunteita, kuten aggressiivisuutta ja mustasukkaisuutta.

Kapha-ihminen on isokokoinen ja hänellä on vahvat lihakset ja luusto. Kaphalla on hidas ruoansulatus ja aineenvaihdunta. Paino nousee Kaphalla helposti, ja tämän on vaikea pudottaa sitä. Siksi Kapha-ihmiset ovat usein pyöreitä. Kaphan iho on pehmeä ja helposti rasvoittuva. Tasapainoinen Kapha on rauhallinen, iloinen ja kärsivällinen. Epätasapainoinen Kapha aiheuttaa ahneutta, omistushalua, himoa ja laiskuutta.

Lakshmi Gemstone -kasvohoito

Lakshmi Gemstone -kasvohoito aloitetaan iho- ja kehotyyppianalyysillä, joiden mukaan valitaan hoidossa käytettävät tuotteet. Varsinaisen hoidon vaiheet:

  1. kaksivaiheinen alkupuhdistus
  2. kuorinta
  3. kasvohieronta
  4. kasvonaamio, jonka aikana hierotaan pää tai jalat
  5. hoitovoiteet

Hoidon tavoitteena on löytää asiakkaan mahdolliset sekä fyysiset että psyykkiset ongelmakohdat ja epätasapainossa olevat doshat. Nämä ongelmalliset doshat pyritään saamaan tasapainoon asiakkaalle valittujen tuotteiden kautta ja täten parantamaan asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hoitoon kuuluu myös rituaalisia hoitovaiheita. Suuri merkitys hoidossa on erilaisilla öljyillä, niiden tuoksulla sekä hierontaotteilla. Kasvohieronta on räätälöity jokaiselle doshalle erikseen.

Gemstone-kasvohoidon voi kokea monella eri tavalla. Toiselle se on vain normaali rentouttava kasvohoito, kun taas joku toinen saattaa kokea hoidon aikana laajan tunneskaalan laidasta laitaan. Parhaimmillaan hoidon aikana voi kuvitella leijailevansa johonkin kauas, Himalajan huipulle, vapaana kuin taivaan lintu, katsellen samalla rauhoittavaa näkymää, jossa sininen taivas ja valkoiset, lumen peittämät vuorenrinteet muodostavat äärettömän maanpäällisen paratiisin.

Miltä Lakshmi Gemstone -kasvohoito sinusta tuntuu? Mitä ajatuksia se herättää? Pystytkö rentoutumaan hoidon aikana? Mitä asioita mielessäsi liikkuu hoidon eri vaiheissa? Miltä ihosi tuntuu? Minkälainen tunnelma sinulla on hoidon jälkeen? Haluaisin kuulla sinun mielipiteesi.

Haluankin tehdä kolmelle henkilölle Lakshmi Gemstone -kasvohoidon veloituksetta, yhden Vata-, yhden Pitta- ja yhden Kapha-hoidon. Vastapalveluksena toivon testihenkilöiltä kuvauksen tunnelmistaan hoidon aikana. Käytän näitä mielipidetekstejä myös muussa markkinoinnissa, mutta päätarkoitus on tehdä jokaisesta doshasta oma, syventävä blogikirjoitus, johon testihoitojen kuvaukset liitetään.

Mikäli kiinnostuit testaamaan hoitoa, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen info@riikkam.com ja kerro mitä kehotyyppiä sinusta eniten omasta mielestäsi löytyy. Jos ehdokkaita on eri kehotyyppien kohdalla enemmän kuin yksi, testihenkilö arvotaan. Hoidot on tarkoitus toteuttaa kesä-heinäkuun aikana. Mukaan voit ilmoittautua 31.5.2019 saakka.

kosmetologisi

Riikka Marjamäki

 

Kysy lisää

Asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua