fbpx

Kauneuspalvelut Riikka M uudistuu

Kauneuspalvelut Riikka M on muuttamassa ensi viikolla uusiin tiloihin, kuten olet saattanut jo somesta lukea. Matka vanhan ja uuden tilan välillä ei ole pitkä, mutta uusi liiketila palvelee yritykseni tarpeita nykyistä paremmin. Uusien tilojen lisäksi on luvassa myös muita uudistuksia. Nyt onkin hyvä hetki tehdä lyhyt kertaus siitä mitä kaikkia palveluita yritykseni voi sinulle tarjota, ja samalla haluaisin kuulla mielipiteesi parista asiasta.

 

Blogi ja uutiskirje

 

Blogini käsittelee erilaisia kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyviä aihealueita. Valitsen aiheet päivänpolttavan ajankohtaisuuden tai itselleni ajankohtaisen asian perusteella. Joskus saatan kirjoittaa laajemmin muuten vain tärkeästä asiasta esimerkiksi asiakaspalautteen myötä. Uusi blogipostaus ilmestyy joka toinen tiistai.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan enemmän hoitolan ajankohtaisista asioista, uutuuksista ja tarjouksista, suosittelen liittymään viikkokirjeen lukijaksi. Liittymislomakkeen löydät tämän blogipostauksen lopusta. Tiivistän viikkokirjeisiin kaikki tärkeimmät uutiset, hoitolan kuulumiset ja tapahtumat. Viikkokirjeen myötä saat myös ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista ja palveluista sekä tarjouksista. Viikkokirjeen tilaajille on myös silloin tällöin omia etukampanjoita. Jos liityt tai olet jo liittynyt aiemmin viikkokirjeen tilaajaksi, saat viikkokirjeen sähköpostiisi joka toinen tiistai. Viikkokirje ja blogipostaus ilmestyvät vuoroviikoin.

 

Kosmetologipalvelut

 

Tarjoan kosmetologipalveluita entiseen tapaan myös jatkossa. Ayurvedinen suuntaus tulee näkymään palveluissani kuitenkin yhä enemmän, sillä olen ollut pitkään kiinnostunut tästä mielettömän moniulotteisesta, ikivanhasta intialaisesta terveydenhoitojärjestelmästä ja osallistun säännöllisesti ayurvedisiin koulutuksiin. Palveluvalikoima muutoin kokee silloin tällöin pieniä muutoksia – jotain jää pois ja vastaavasti jotain uutta tulee tilalle – mutta palveluista löytyy kuitenkin aina jotain kasvo-, jalka- ja vartalohoitoja sekä sokerointi.

Kasvohoidoissa on klassisia vaihtoehtoja sekä ylellisempi Lakshmi Gemstone -kasvohoito. Laitehoitoja teen Face lifter -kasvohoitolaitteella, josta löytyvät syväpuhdistus- ja imeytystoiminnot sekä useita eri toimintoja ikääntyvän ihon hoitoon. Tarkoituksenani on kuitenkin monipuolistaa kasvohoitopalveluita, joten haluaisinkin tässä kohtaa kuulla sinun mielipiteesi. Mikä kasvohoitolaite kiinnostaa juuri sinua? Oletko sinä esimerkiksi perinteisten ultraääni- tai timanttilaitehoitojen ystävä? Tai mitä laitehoitoja ylipäänsä olet kokeillut ja oletko ollut tyytyväinen tuloksiin?

Jalkahoidoissa voit valita lyhyemmän tunnin tai pidemmän puolentoista tunnin hoidon oman tarpeesi mukaan. Jos et ole varma kumpi vastaa tarvettasi, kannattaa valita pidempi vaihtoehto. Käytän hoitoajan joka tapauksessa kokonaan, sillä mikäli jaloissa ei ole paljon muuta työstettävää, hieronta-aika pitenee. Ihanaa, eikö vain?

Hemmottelua kaipaaville on vaihtoehtona Lakshmi Pada Spa -jalkahoito, johon sisältyy myös jalkojen ongelmakohtien hoito. Voit myös valita pelkän varpaankynsien leikkauksen tai varpaankynsien kestolakkauksen. Kestolakkauksen voi yhdistää myös jalkahoitoihin edullisemmalla hinnalla.

Vartalohoitopalveluita ovat tällä hetkellä aromahieronta, intialainen kasvo- ja päähieronta sekä vartalon kuorinta- ja kosteutushoito. Voit lukea hoidoista enemmän täältä. Kaikki vartalohoidot ovat myös oikein loistavia lahjavaihtoehtoja.

Sokerointi pitää paikkansa tämän päivän trendipalveluna eikä syyttä. Lue lisää sokeroinnin hyvistä vaikutuksista täältä. Voit valita sokeroitavaksi kerrallaan yhden tai useampia alueita. Pakettihinta on suhteessa aina edullisempi kuin yksittäinen alue. Muutama sokerointipaketti on hinnoiteltu valmiiksi. Jos kuitenkin haluat jonkin muun yhdistelmän, hinnan omalle paketillesi saat muodostettua laskemalla yhteen sokerointialueiden yksittäishinnat ja vähentämällä tästä yhteissummasta 10 %. Lisäksi sokeroinneissa on käytössä etukortti, joka oikeuttaa joka 3. kerralla 10 % alennukseen.

Tuotteista ja palveluista on luvassa silloin tällöin erilaisia tarjouskampanjoita. Edellisten etujen lisäksi myös vanha tuttu 10 % opiskelijaetu jatkuu. Opiskelijana saat 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista palveluista, kun esität kassalla voimassaolevan opiskelijakortin.

 

Tuotemyymälä ja verkkokauppa

 

Uusi hoitolani täydentyy myös laajemmalla tuotevalikoimalla. Tuotteet keskittyvät luonnonkosmetiikkaan, mutta muitakin tuotteita löytyy. Tuotteet ovat saatavissa myymälän lisäksi verkkokaupasta, joka avautuu lähiaikoina. Tarjoan verkossa myös ihonhoidon opastusta. Saat halutessasi sähköpostitse henkilökohtaisen ihoanalyysin ja ihonhoitosuunnitelman sekä tuotesuositukset verkkokaupan tuotteista.

Ideoita verkkokauppaan aluksi myyntiin otettavista tuotesarjoista toki jo on, mutta tämä on toinen sellainen kysymys, johon haluaisin kuulla vielä sinunkin mielipiteesi. Mitä tuotteita tai tuotesarjoja sinä haluaisit saada verkkokaupan valikoimaan? Mitkä ovat sinun suosikkituotteitasi luonnonkosmetiikan ja/tai perinteisen eli ns. synteettisen kosmetiikan puolella ja miksi?

Avaan uuden hoitolan oven tiistaina 3.12.2019 eli aivan tuota pikaa. Hoitolan uusi osoite on Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere ja liike sijaitsee katutasossa. Verkkokauppa avautuu hieman myöhemmin.

Torstaina 12.12.2019 klo 10.00-18.00 vietämme uuden hoitolan epävirallisia avajaisia. Olet tervetullut glögille ja tutustumaan uudistettuun ilmeeseen ja tuotteisiin! Luvassa myös avajaistarjouksia.

Toivon myös saavani paljon kommentteja yllä oleviin kysymyksiin. Voit kommentoida suoraan tämän postauksen alapuolelle tai lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info@riikkam.com. Odotan viestejänne ja kysymyksiäkin saa lähettää edelleen milloin tahansa! Vastaan niihin mielelläni.

 

kosmetologisi

Riikka Marjamäki

Kysy Lisää

Asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua

Kauneuspalvelut Riikka M

Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla 8 vuoden ammattitaidolla. Monipuolisista palveluista löytyvät kasvohoidot, jalkahoidot, sokerointi ja vartalohoidot. Ajanvaraus toimii Timman kautta. Muista myös lahjakortit. Kauneushoitoja on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Kosmetologi Riikka Marjamäki

Yhteystiedot

Kauneuspalvelut Riikka M

Aleksis Kiven katu 13

33200 Tampere

+358406575020

info@riikkam.com

Copyright © 2021 Kauneuspalvelut Riikka M. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI