Byas Face Lifter – modernia ihonhoitoa kotona

Olen perinteisten ja luonnollisten arvojen kannattaja, myös ihonhoidossa. Erilaiset ihon puhdistukset ja kuorinnat sekä naamiot tai mekaaninen ihon epäpuhtauksien poistaminen ovat edelleen toimivia ja tehokkaita tapoja ihonhoidossa. Kuitenkin esimerkiksi perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus on melko kivulias toimenpide.

Ihonhoidon tekniikka kehittyy koko ajan, ja hoitoloissa on pystytty hyödyntämään jo pitkään erilaisia sähköisiä laitteita. Uudet menetelmät haastavat siis perinteisen kauneudenhoidon. Laitteiden avulla ihon hoitaminen on helpompaa, nopeampaa, kivuttomampaa ja tehokkaampaa.

Myös kotikäyttöön sopivia laitteita tulee markkinoille yhä enemmän. Olen kiinnostunut uusista innovatiivisista kauneudenhoidon teknologioista, koska haluan tarjota asiakkailleni vain parasta. Yksi tällainen modernia huipputeknologiaa käyttävä laite on Byas Face Lifter.

Mikä on Byas Face Lifter?

Byas on lyhenne sanoista Bionic Youth Activating System. Menetelmä yhdistää laajan tuoteperheen, joka hyödyntää erilaisia nuorennusteknologioita kätevissä mobiililaitteissa. Byas Face Lifter on erityisesti kasvojen ihon hoitoon soveltuva laite, joka hyödyntää neljää eri teknologiaa.

  • Iontoforeesi on menetelmä, jolla voidaan tehostaa aineiden imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin sähkövirtaa apuna käyttäen. Byas Face Lifter käyttää korkeatehoista ionivirtateknologiaa, joka varmistaa, että iontoforeesiohjelmien käytössä on jatkuva tasavirta. Lisäksi Face Lifterissä hyödynnetään matalan herkistävyyden ionikiertoteknologiaa, mikä mahdollistaa sen, että iontoforeesiohjelmia voidaan huoletta käyttää suuremmilla tehoilla myös herkälle iholle.
  • Byas Face Lifterissä on myös sähköisen lihasstimulaation, EMS (Electronical Muscle Stimulation), ohjelmia. Face Lifterin matalataajuinen sähköinen lihasstimulaatio voimistaa ja kiinteyttää kasvolihaksia erittäin tehokkaasti. Ohjelma sopii hyvin myös herkälle iholle.
  • Kolmas Face Lifterin perusteknologia on radiotaajuus. Radiotaajuiset aallot edesauttavat ihon kiinteytymistä lämpövaikutuksen avulla. Lisäksi Byas Face Lifterin korkearadiotaajuuksinen triglyseridin absorbointijärjestelmä vaikuttaa ihon syvempien kerrosten rasvasoluihin.
  • Neljäntenä teknologiana Face Lifter yhdistää iontoforeesi- ja EMS-ohjelmiin mikrovärinän. Mikrovärinä syvähieroo ihon solurakenteita sekä kiihdyttää ihon neste- ja verenkiertoa.

Kenelle Face Lifter sopii?

Face Lifteriä voi käyttää lähes kuka tahansa, ja se sopii sekä nuoren että aikuisen ihon hoitoon. Face Lifter sopii kuivan, sekaihon ja rasvaisen sekä akneihon hoitoon. Sillä on saatu hyviä tuloksia myös ruusufinnin hoidossa.

Lisäksi Face Lifter on nimensä mukaisesti erinomainen ihon ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen ja hoitamiseen. Laite madaltaa juonteita ja ryppyjä, vahvistaa kasvojen lihaksia ja kudoksia eli kohottaa ja kiinteyttää ihoa sekä tekee ihon kimmoisammaksi. Voit hoitaa ihoasi monipuolisesti laitteen 7 eri ohjelmalla yhdistettynä Byasin tehokkaisiin tuotteisiin.

On muutamia tapauksia, joille Face Lifter -käsittelyä ei suositella. Näitä ovat henkilöt, joilla on sydämentahdistin, MS-tauti tai jokin muu vakava sairaus, kuten sydäntauti. Face Lifter -laitehoitoja ei suositella myöskään raskaana oleville tai imettäville tai henkilöille, joilla on metallia jossain osassa kehoa.

Hoitoja kannattaa välttää myös alueilla, joissa on jokin vakava ihosairaus tai iho on rikki. Mikäli henkilöllä on kilpirauhasen liikatoiminta, käsittelyä ei saa tehdä kaulan ja ylärintakehän alueelle. Botuliinihoidon tai kemiallisen kuorinnan jälkeen kannattaa odottaa kunnes iho on täysin toipunut käsittelystä ennen kuin aloittaa Face Lifter -hoidot.

Byas Face Lifterin käyttäjäkokemuksia

58-vuotias Merja hankki itselleen Face Lifterin elokuussa 2016 ja aloitti kasvohoidot laitteen clean + nutri -ohjelmalla 3 kertaa viikossa. Kolmannesta viikosta alkaen Merja lisäsi ohjelmaansa kiinteyttävät ja rasvaa poistavat ohjelmat. Merjan kiusana on ollut ruusufinni, jonka johdosta iho on punoittanut voimakkaasti.

Juuri ennen Face Lifter -kokeiluaan Merja oli syönyt 3 kuukauden antibioottikuurin, jolla kutisevat näppylät olivat hetkeksi hävinneet iholta, mutta punoitus jäi. Alla olevassa ensimmäisessä kuvassa, joka on otettu elokuussa 2016, iholla on paksu kerros meikkivoidetta, mutta siitä huolimatta punoitus kuultaa läpi. Jälkimmäinen kuva on otettu tänä keväänä, ja Merja on syystä erittäin tyytyväinen uudistuneeseen ilmeeseensä! Jos haluat kysyä lisää Merjan iho-ongelmien korjaantumisesta ja Byas-hoidoista, voit olla yhteydessä suoraan myös Merjaan, byasmerja@hyvaolo.life.

19-vuotiaalle Liisalle puolestaan tehtiin Face Lifterillä hoitoja selän alueelle, jossa on jo vuosien ajan ollut akne. Selässä oli näppylöitä – myös märkiviä, tulehtuneita näppylöitä.

Teimme Face Lifterillä clean + nutri -hoidon 2 kertaa viikossa 4 viikon ajan. Ensimmäinen kuva on otettu hoidon alussa ja jälkimmäinen kuva 4 viikon hoitojen jälkeen. Ero oli jo tässä vaiheessa huomattava. Isot paiseiset näppylät olivat hävinneet ja iho muutoinkin rauhoittunut.

Haluatko sinäkin kokeilla Face Lifteriä? Voit varata ajan maksuttomaan testihoitoon, jossa teen sinulle hoidon kasvojen toiselle puolikkaalle. Vaihtoehtoisesti voit myös valita hinnaston mukaisen Byas-kasvohoidon. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan laitteen itsellesi tai haluat kuulla Byas-hoidoista enemmän, ota yhteyttä info@riikkam.com – kerron mielelläni lisää. Lisätietoja Face Lifteristä ja Byas-tuoteperheestä löydät myös Wellstarin kotisivuilta.

kosmetologisi

Riikka Marjamäki

Kysy lisää

Asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua