1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Tmi Riikka Marjamäki (Y-tunnus: 2259466-3, jäljempänä ”Riikka M”).

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, arvontaan liittyviä päätöksiä sekä mahdollisia osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja.

2. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki asiakaskyselyyn vastanneet ja kyselyn yhteydessä yhteystietonsa jättäneet.

3. Osallistumisaika

Kysely on avoinna 10.–31.12.2022, jonka aikana kyselyyn vastanneet ja yhteystietonsa arvontaan jättäneet osallistuvat arvontaan.

4. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl 50 € arvoinen lahjakortti joulukuussa avattavaan Ayursense.fi-verkkokauppaan.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Riikka M pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

5. Arvonnan voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Arvonnan voittaja arvotaan osallistumisajan päätyttyä, 2.1.2023, ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajalle sähköpostiviestillä.

Mikäli arvonnan voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 7 vuorokauden kuluessa valinnasta, tai palkintoa ei haluta lunastaa, palkinto voidaan arpoa uudelleen.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai arvonnan muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. Riikka M:llä on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut

Riikka M vastaa palkinnon mahdollisesta arpajaisverosta. Arvonnan voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Arvonnan voittaja vapauttaa Riikka M:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Riikka M:n vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Arvonnan yhteydessä kerättävien henkilötietojen (jäljempänä “Henkilötiedot”) osalta rekisterinpitäjänä toimii Riikka M. Henkilötietoja käytetään arvonnan järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitosta ilmoittamiseen sekä palkinnon lähettämiseen voittajalle. Henkilötiedot poistetaan, kun voittaja on arvottu ja palkinto on lähetetty. Voittajan yhteystiedot säilytetään kuitenkin verottajaa varten kuusi vuotta mikäli palkinnosta joudutaan maksamaan arpajaisvero.